top of page
20190131_Greenlamp_9985_edited.jpg
Stort tack till våra sponsorer:
västerstaden.png
Medela.jpeg
Vontobel.png
tetrapak.png
Screenshot 2020-03-09 00.40.48.png
cevian%20capital_edited.jpg
laerdal-logo_en_process.jpg
Attachment-1%20(1)_edited.jpg
Stöd oss > Företag

Varför välja att stödja GreenLamp?
 

GreenLamps strategi är att fokusera på långsiktiga, hållbara, mätbara och realistiska insatser och mål. I nära samarbete med lokala partners och experter, kan vi tillsammans bidra till förändringar i samhällen på den etiopiska landsbygden. Genom att främja och uppmuntra flickor och unga kvinnors utveckling, ges möjlighet till framtida påverkan för såväl familjer som samhällen. Det afrikanska ordspråket “when you educate a girl, you educate a community”, ligger GreenLamp varmt om hjärtat. 

 
Partnerskap

 

Via partnerskap med oss får ni möjlighet att stötta något av våra befintliga utvecklingsprojekt. Välj ett projekt som passar ert företags CSR- arbete, företagsfilosofi och mål. Vi har flera olika projekt inom våra hörnstenar, Learn (utbildning och praktik), Light (teknik och innovation) och Lead (kvinnligt ledarskap). Vi förser er med en årlig rapport och kommunikationshjälp, så att ni på bästa sätt når ut till såväl kunder som medarbetare, med ert engagemang och den skillnad ni gör.

 

Medarbetarengagemang

 

Samla era medarbetare kring ett gemensamt engagemang för en förändrad framtid samtidigt som ni växer tillsammans och relationer förbättras. Det finns flera sätt att engagera sig på, till exempel;

  • Gör en egen insamling, vi hjälper gärna till med val av projekt.

  • Samlas kring några av de gåvopaket som finns under “Privatpersoner”.

  • Donera produkter som gör skillnad i våra projekt

  • Ge en företagsgåva och visa ert engagemang genom våra gåvobevis.

  • Inspirerande föreläsning – låt oss berätta om vårt arbete eller om några av våra projekt som ligger er speciellt varmt om hjärtat.

  • Swish :     1232428076
  • Plusgiro:  1822920-3
  • Bankgiro  5578-6370
bottom of page