top of page
GreenLamp Sveriges styrelse:
Skärmavbild 2020-12-03 kl. 10.37.44.png
Maria Gårdemyr

Ordförande

Driven och målinriktad lagledare med en positiv attityd och ett arbetssätt som kännetecknas av hög kvalitet och integritet. Maria är en erfaren yrkeskvinna som i samband med utlandsflytt till Schweiz engagerade sig i uppstarten av GreenLamp Schweiz och var under flera år dess kassör. När Maria flyttade tillbaka till sitt hemland Sverige ville hon fortsätta bidra till GreenLamps viktiga arbete och bestämde sig för att starta upp GreenLamp Sverige och axlar nu rollen som ordförande.

Maria@greenlamp.se

IMG_0282.jpeg
Christina Blecher

 

Eldsjäl och initiativtagare till GreenLamp. Christina har genom sina styrelseposter i både GreenLamp Schweiz och GreenLamp Sverige en överblick över hela verksamheten. Hon tar ansvar för den övergripande strategin och bidrar stort genom sitt aktiva nätverkande och relationsbyggande. Med en passion för sociala rättvisor leder hon GreenLamp med beslutsamhet och stor ansvarskänsla.

Christina@greenlamp.se

camilla.jpg
Camilla Sjösten Lohmander

Lösningsorienterad och utåtriktad globetrotter. Med mer än 30 års erfarenhet i globala roller inom läkemedelsindustrin och en bakgrund som narkossjuksköterska har medicin, bygga medicinska nätverk, marknadsföring och medicinska event planeringar blivit Camillas specialiteter. Känslan av att vara privilegierad gör viljan att ge tillbaka till samhället stark. Därför tvekade inte Camilla när hon blev tillfrågad om att gå med i GreenLamp Sveriges styrelse och bidra till förändring.

Camilla@greenlamp.se

kicki.jpg
Kicki Svarén 

 

Empatisk och lösningsorienterad allt-i-allo. Med sin beresta bakgrund, både privat och professionellt, har Kicki stor erfarenhet av olika kulturer och samhällsfrågor vilket har växt intresset för att bidra till en bättre värld. Kicki har sedan tidigare stöttat andra ideella organisationer, bl a Hundar utan hem - vilka placerar hemlösa hundar i Sverige från länder.
Kicki har 20+ år från diverse serviceyrken där hon bevisat sitt öga för detaljer, vilket hon har stor nytta av i samarbetet med och utvecklandet av GreenLamp.  

Kicki@greenlamp.se

Skärmavbild 2023-03-30 kl. 17.08.24.png

Marie-Louise Rexö

Engagerad och relationsskapande jurist som sätter människan i fokus. Lång erfarenhet av HR-roller i olika organisationer, under senare år främst inom Life Science. Efter att under många år stöttat olika välgörenhetsorganisationer tar nu Marie-Louise nästa steg och bidrar på ett mer direkt och personligt plan till välfärdsutveckling.  Genom att vara en aktiv del av GreenLamps styrelse bidrager Marie-Louise till att generera livsförändrade möjligheter för kvinnor och deras familjer på den etiopiska landsbygden.

 

Marie-louise@greenlamp.se

GreenLamp Sverige
c/o Maria Gårdemyr
Isbergs gata 28
211 19 Malmö

Tel: + 46 730 875 939

bottom of page