GreenLamp Sveriges styrelse:
Skärmavbild 2020-12-03 kl. 10.37.44.png
Maria Gårdemyr

Ordförande

Driven och målinriktad lagledare med en positiv attityd och ett arbetssätt som kännetecknas av hög kvalitet och integritet. Maria är en erfaren yrkeskvinna som i samband med utlandsflytt till Schweiz engagerade sig i uppstarten av GreenLamp Schweiz och var under flera år dess kassör. När Maria flyttade tillbaka till sitt hemland Sverige ville hon fortsätta bidra till GreenLamps viktiga arbete och bestämde sig för att starta upp GreenLamp Sverige och axlar nu rollen som ordförande.

Maria@greenlamp.se

IMG_0282.jpeg
Christina Blecher

 

Eldsjäl och initiativtagare till GreenLamp. Christina har genom sina styrelseposter i både GreenLamp Schweiz och GreenLamp Sverige en överblick över hela verksamheten. Hon tar ansvar för den övergripande strategin och bidrar stort genom sitt aktiva nätverkande och relationsbyggande. Med en passion för sociala rättvisor leder hon GreenLamp med beslutsamhet och stor ansvarskänsla.

Christina@greenlamp.se

IMG_0627.jpg
Johanna Gyllensten

Idérik kreatör som vid sidan om sitt yrke som guldsmed är GreenLamp Sveriges Social Media Marketing expert. Via sitt smyckesföretag designar och säljer Johanna smycken till framför allt USA. Deltog i välgörenhetsauktionen #Jewelsforchange2020 på Instagram till förmån för GreenLamp. Med sin egen förlossning färskt i minne var det en självklarhet för Johanna att engagera sig och verka för social förändring och kvinnligt ledarskap.

Johanna@greenlamp.se

camilla.jpg
Camilla Sjösten Lohmander

Lösningsorienterad och utåtriktad globetrotter. Med mer än 30 års erfarenhet i globala roller inom läkemedelsindustrin och en bakgrund som narkossjuksköterska har medicin, bygga medicinska nätverk, marknadsföring och medicinska event planeringar blivit Camillas specialiteter. Känslan av att vara privilegierad gör viljan att ge tillbaka till samhället stark. Därför tvekade inte Camilla när hon blev tillfrågad om att gå med i GreenLamp Sveriges styrelse och bidra till förändring.

Camilla@greenlamp.se

NY.jpg
Cecilia Björkman

Engagerad och värdeskapande ekonom som arbetat många år med kundrelationer och kapitalförvaltning inom bank, idag med risk och hälsofrågor inom försäkringsbranschen. Cecilia är GreenLamp Sveriges kassör. Att engagera sig i GreenLamp och bidra till kvinnors möjlighet att få bra vård och utbildning känns viktigt. Investeringar kan göras på många sätt, men investeringar du gör med hjärtat är de som ger bäst avkastning.

 

Cecilia@greenlamp.se

GreenLamp Sverige
c/o Maria Gårdemyr
Isbergs gata 28
211 19 Malmö

Tel: + 46 730 875 9399